Het CDW 4×4 toernooi is een begrip in Wijk bij Duurstede. Al meer dan 25 jaar wordt dit voor leden en niet leden georganiseerd en vele voetballers/voetbalsters hebben daar voor het eerst serieus kennis gemaakt met het spelletje voetbal.

Onlangs maakte de 4×4 commissie bekend te stoppen en het stokje graag over te dragen.Dit is gebeurd en een nieuwe groep vrijwilligers gaat er voor zorgen dat dit fantastische initiatief en evenement een vervolg gaat krijgen.

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni organiseren we het 4×4 afsluitweekend voor de D, E, F en mini’s. In dat weekend wordt er een complete 4×4 competitie afgewerkt en naast de wedstrijden zullen er ook andere (voetbal)activiteiten zijn. Daarnaast is er een avondprogramma en zullen de F, E en D op het sportpark, in grote tenten, blijven overnachten.

Zet deze dagen dus alvast in de agenda en zorg ervoor dat je deze spectaculaire afsluiting van het seizoen niet mist! Binnenkort geven we meer informatie over hoe je je hiervoor kan inschrijven, het programma en overige wetenswaardigheden, dus hou de site in de gaten.

Wij als organisatie hebben er erg veel zin in en hopen ook op alle medewerking en hulp van iedereen om er een onvergetelijk mooi (voetbal)weekend van te maken.

Met sportieve groet,
4×4 afsluitweekend commissie


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*