Zoals reeds eerder aangekondigd organiseren we ook dit seizoen weer het CDW 4×4 afsluitweekend. Al meer dan 25 jaar organiseert CDW dit 4×4 toernooi en dit jaar zal deze plaatsvinden op zaterdag 24 en zondag 25 juni. Dit spectaculaire weekend zal in het teken staan van het spelen van een onderlinge 4×4 toernooi per leeftijd categorie maar daarnaast ook vele andere leuke (voetbal) activiteiten, waaronder voor de jongere jeugd een bingo, buitenactiviteiten met o.a. een stormbaan en levend tafelvoetbal. En voor de oudere jeugd een bingo, professionele voetbalquiz en ook de diverse buitenactiviteiten. Ook zal er 1 veld omgebouwd worden tot tentenkamp waar de kinderen kunnen overnachten in de welbekende grote legertenten. Kortom, een afsluiting van het voetbalseizoen welke je gewoon niet mag missen!

Deze activiteit is voor onze mini’s tot en met de O13 teams en de overnachting is voor kinderen vanaf geboortejaar 2010. Deelname is gratis!
Schrijf je hier in. De sluitingsdatum voor het inschrijven is zaterdag 10 juni.

Wanneer er vragen zijn, neem gerust contact met ons op via cdw4x4afsluitweekend@gmail.com.

Met sportieve groet,
svCDW 4×4 afsluitweekend organisatie comité


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*