Hallo allemaal,

Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we ons 4×4 toernooi welke we al meer dan 25 jaar organiseren aan het einde van het seizoen in een iets ander jasje gestoken en wel spelen we in een weekend een heel 4×4 toernooi tijdens het svCDW 4×4 afsluitweekend op zaterdag 20 en zondag 21 juni.

Dit spectaculaire weekend zal in het teken staan van het spelen van een onderlinge 4×4 toernooi per leeftijd categorie maar daarnaast ook vele andere leuke (voetbal) activiteiten. Ook zal er 1 veld omgebouwd worden tot tentenkamp waar de kinderen kunnen overnachten. Kortom, een afsluiting van het voetbalseizoen welke je gewoon niet mag missen.

Deze activiteit is voor onze D, E, F en Mini’s en de overnachting is voor kinderen vanaf 2008. De inschrijving is inmiddels gesloten.

De komende weken zullen we meer informatie op de site zetten maar mochten er vragen zijn neem dan gerust contact op via liesbeth19d@gmail.com.

Met sportieve groet,

svCDW 4×4 afsluitweekend organisatie comité


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*