Zaterdag 20 en zondag 21 juni gaan onze jongste voetballers (D, E, F en Mini’s), zo’n 240 in totaal, een fantastisch 4×4 afsluitweekend beleven. Meer dan de helft van de deelnemers zal in tenten op het terrein overnachten en het worden sowieso twee fantastische dagen vol voetbalplezier. Van al dat voetballen krijg je dorst en trek, dus de organisatie wil de spelers graag op iets lekkers en gezonds te eten en te drinken trakteren.

Daarom is er een sponsor-boodschappenlijst opgesteld, met tussendoortjes, fruit, snoep, ijs, brood, beleg, soep, warme maaltijden, maar bijvoorbeeld ook de tenten. Sponsors gezocht dus, voor al die boodschappen. Van 3 broden, 20 appels, 10 ijsjes tot 10 keer avondeten en zelfs de huur van de tenten.

Boodschap(pen) sponsoren?
De geüpdatete sponsor-boodschappenlijst is hieronder te downloaden en te bekijken. De komende tijd hangen we wekelijks een actuele lijst met de namen van de sponsors in de kantine op.
Sponsors kunnen aan Robert van de Giessen via giessen.robert@gmail.com doorgeven welke boodschap(pen) ze willen sponsoren. N.b.: het gaat om een financiële bijdrage, de organisatie doet zelf de boodschappen. Alle bijdragen zijn welkom en komen volledig ten goede aan het 4×4 afsluitweekend. Alvast hartelijk bedankt!

Sponsorlijst-cdw-4×4-16-6-2015

Sponsorlijst-cdw-4x4-16-6-2015


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*