Loten kopen bij CDW voor de Lions eendjesrace.

De trainers/leiders van de JO13 t/m JO8 + mini’s kunnen de lotenboekjes op halen bij de wedstrijdcoördianatie (boven in de boerderij/kleedgebouw).

Lions Levefanum Wijk bij Duurstede gaat wederom voor het goede doel een eendjesrace organiseren op Koningsdag 27 April 2017. Voor de vierde maal worden de eendjes in de Kromme Rijn te water gelaten. Op Koningsdag 2017 worden 5000 plastic eendjes bij de brug bij het Walplantsoen te water laten. De finish van de race is bij de brug bij de Nieuweweg te Wijk bij Duurstede.

Op ieder eendje staat een nummer wat correspondeert met het nummer op de verkochte loten.

De eerst aankomende 55 eendjes/loten winnen een prijs. We hebben fantastische prijzen waaronder een espressomachine. Daarnaast hebben we een keur van artikelen, cadeau- en restaurantbonnen die beschikbaar zijn gesteld door de middenstand en horeca in Wijk bij Duurstede.

Op de site www.levefanum.lions.nl/eendjesrace staat de opzet van de eendjesrace en de te winnen prijzen, na de race maken we op deze site ook de prijswinnende nummers bekend.

CDW verkoopt ook loten en van de prijs per lot van 2 euro gaat 1 euro direct naar de vereniging CDW, voor het 4×4 afsluitweekend 2017 op 24 en 25 juni. Dus met de aankoop van loten maak je kans op mooie prijzen en je ondersteunt onze vereniging CDW.

Daarnaast wordt er door de Lions ook een uniek winterdiner met entertainment voor senioren uit de gemeente Wijk bij Duurstede van georganiseerd. Genoeg reden dus om mee te doen.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*