Met het traditionele tweedaagse voetbalfeest voor de jeugd heeft CDW het seizoen afgesloten. Op 24 en 25 juni speelden de jongste voetballers (Mini’s t/m Onder 13 jaar), een kleine 200 in totaal, een 4 tegen 4-/5 tegen 5-toernooi. Ook dit jaar bleven weer veel deelnemers in tenten op het terrein overnachten en was er een gezellig avondprogramma.

Het weer zat niet mee, maar dat mocht de voetbalpret niet drukken. Voetbalplezier stond als altijd centraal en tussen de vele tientallen wedstrijden door waren er allerlei andere voetbalactiviteiten waar prijzen mee te winnen waren. Bijvoorbeeld bij het penalty schieten, hard schieten bij de snelheidsmeter en punten scoren door goed te mikken bij het onderdeel ‘shoot the hole’. ’s Avonds was er ook nog bingo en een voetbalquiz. Op dag twee volgden de laatste poulewedstrijden, de finales en de prijsuitreiking voor een volle tribune. Na afloop kon elke deelnemer moe maar voldaan met een fraaie herinneringsmedaille naar huis.

Vrijwilligers en sponsors bedankt!
Elk seizoen weet de organisatie zich weer te verbeteren en dat is een groot compliment waard. Ook voor het team van vaste vrijwilligers, dit jaar opnieuw met de hulp van veel ouders en oudere jeugdspelers. Deelname aan het afsluitweekend was gratis. Tenten, maaltijden, springkussens, de te winnen prijzen, drinken en tussendoortjes voor de deelnemers en nog veel meer: het werd allemaal mogelijk gemaakt door talloze sponsors (personen en bedrijven). CDW bedankt alle vrijwilligers en sponsors voor hun inzet en bijdragen.

Foto’s: CDW Hogie


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*