Beste trainers en leiders,

Op zaterdag 30 juni tussen 9.00 en 12.00 uur moeten alle kleding en materialen bij CDW in de kantine worden ingeleverd.

Het betreft de teamtas met wedstrijdkleding en alle materialen die aan jullie zijn uitgedeeld (sleutels, intrapballen, ballennet, hoedjes, waterzak, kratje met bidons, trainingshesjes, etc.).

Teams die voor de spelers gesponsorde voetbaltassen uitgereikt hebben gekregen, dienen deze ook in te leveren (centraal via de teambegeleiding). In die tas zit dan ook de wedstrijdkleding en bijvoorbeeld ook een trainingspak, inloopshirt etc. als deze ook aan de spelers zijn uitgereikt.

Staat van inleveren;

  • Kleding gewassen en gevouwen in de teamtas cq voetbaltas. (als er kledingschade is, deze dan apart in een plastic tasje doen en dit dan op bovenstaande datum aan ons doorgeven).
  • Intrapballen, ballennet, hoedjes, waterzak, bidons, bidonkratje etc. schoon (waterzak en bidons ook leeg en droog).
  • Trainingshesjes gewassen en gevouwen.

Al het trainingsmateriaal, welke vanaf het begin van het seizoen in de ballenlockers aanwezig waren, moeten weer aanwezig zijn;

  • Trainingsballen en hoedjes in de ballenlocker.
  • Er mogen geen bidonkratjes (incl. bidons), waterzakken en trainingshesjes in de ballenlockers meer liggen, deze dienen in de kantine afgegeven te worden (staat van aanleveren, zoals hierboven omschreven).

Trainers en leiders die gaan stoppen, moeten al hun CDW kleding die zij in bruikleen hebben gekregen gewassen en gevouwen inleveren, tevens moeten zij ook alle sleutels inleveren (sleutel(s) kleedkamer/ballenhok, sleutel(s) ballenlocker, sleutel(s) hangsloten voor verplaatsbare doelen etc.).

De trainers en leiders die doorgaan zullen een nieuwe lijst moeten ondertekenen, deze vervangt de oude inbruikleenlijst.

Alles moet centraal via trainer/leider per team bij CDW op bovenstaande datum ingeleverd worden, dus absoluut niet via spelers/ouders.

Mocht je niet kunnen op bovenstaande datum, regel dan svp een vervanger.

Met vriendelijke groet,

Theo van Beek

Wedstrijdcommissie CDW

 


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*