Na 3 succesvolle seizoenen is het voor trainer Joost Kooijman van CDW tijd voor een nieuwe uitdaging. Kooijman is bezig aan zijn 4e seizoen bij CDW en heeft aangegeven graag op zoek te gaan naar een nieuwe club. Aanleiding voor het bestuur van CDW om de winterstop te gebruiken om met Kooijman in gesprek te gaan over de toekomst van zowel trainer als vereniging.

CDW begrijpt de ambitie van haar trainer goed en wil hem alle gelegenheid geven om op zoek te gaan naar een mooie nieuwe werkomgeving. Daarom hebben trainer en club besloten om de resterende maanden van dit seizoen te gebruiken voor de zoektocht naar een nieuwe club en een nieuwe trainer. Kooijman krijgt alle ruimte van CDW en zal na de winterstop niet terugkeren voor de eerste selectie van de club uit Wijk bij Duurstede. Assistent trainer Maurice Pot zal de honneurs waarnemen. Dit besluit past in de manier waarop er bij CDW gewerkt wordt: met respect voor elkaar en ieders ambities.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*