Beste CDW-ers, jong en oud(er),

Wil jij blessurevrij dit voetbalseizoen door? Dan heb je vast wel van Knap’man compressiekleding gehoord? Momenteel het compressie ‘sliding’ short van dit moment. Ontwikkeld door fysiotherapeuten en aanbevolen door het medisch centrum van de KNVB. Spelers uit het Nederlands elftal en de eredivisie hebben dit short al ontdekt en spelen er massaal in. Ook bij CDW zijn er al een aantal selectiespelers die er met veel plezier in spelen en de voordelen ervan ondervinden.
knapman-broekKnap’man ultimate compression(45%) staat bekend als het beste merk compressiekleding, ter preventie van o.a. lies- en hamstringblessures. Tevens ondersteunt het je herstel tijdens de inspanning én erna, dus sneller herstel, minder spierpijn en andere vervelende pijntjes.

De kleding kan voor alle sporten(indoor en outdoor)worden gebruikt. Samen met dealer Laforte uit Amersfoort hebben we met onze club een leuke kortingsactie opgezet. Bij aanschaf van compressiekleding via Laforte krijgen leden van onze club 10% korting op alle bestellingen, word je geholpen bij het vinden van de juiste maat door pas-sessies en je hoeft daarnaast geen verzendkosten te betalen.

Alle kleuren zijn leverbaar maar voor CDW-ers hebben we speciaal CDW-rood op voorraad. Hét ideale cadeau ? voor alle feestdagen in december!  Op alle bestellingen vóór 23 december krijg je dit short voor €85 in plaats van €96.

Teamdeal:

We hebben ook een speciale teamdeal: bestel je per team minstens 5 shorts tegelijkertijd dan betaal je niet €85 per short maar slechts €80.

Tipknapman-broek-2

Misschien een goed idee om een sponsor te vinden voor je team om iedereen in jouw elftal in dit fantastische short te laten spelen, bedrukking van het short met sponsorlogo is uiteraard ook mogelijk.

Contactpersoon CDW:

CDW contactpersoon voor deze actie is TC-lid Marjolein Houtsma, te bereiken op 06-11873358 of mail je vragen of bestelling naar emailadres: tc-mo17-16@cdw.nl

Zij zal je kunnen helpen met alle informatie en het vinden van de juiste maat voor jou en je teamgenoten.

MEER INFORMATIE

Knap’man Zoned Compression Short – 45% Compressie

De compressiebroek van Knap’man is ideaal om mee te sporten of te dragen na het sporten. Het dragen van deze compressiebroek zorgt voor minder blessures en een sneller herstel van de spieren.

Revolutionaire compressiebroek van Knap’man

De gerichte compressiezones, die de anatomie van het lichaam en de spieren volgen, geven op de juiste plaatsen een maximale compressie.

 • Ter preventie en behandeling van bovenbeenblessures
 • Bijzonder effectief bij Lies- en Hamstringblessures
 • Vermindert spiervermoeidheid en spierschade tijdens trainingen en wedstrijden
 • Bevordert het herstel na zware inspanningen en bij blessures
 • Verbetert de bloedcirculatie in de spieren (minder kramp en spierpijn)
 • Meer kracht, meer uithoudingsvermogen en geen beperking in de bewegingsvrijheid.

De ingebouwde compressiezones zorgen voor extra spierstabiliteit en -ondersteuning: de spieren trillen minder, waardoor er minder energie verloren gaat en minder spierschade optreedt. De compressiebroek biedt ook ondersteuning aan het bekken, heupgewricht en de lage rug.

Producteigenschappen
De Knapman compressiebroek is gemaakt van gepatenteerd MaxClima™ textiel:

 • Gerichte, gepatenteerde compressiezones
 • Extra draagcomfort en perfecte pasvorm
 • Naadloze 3D-fabricage
 • Buitengewone luchtdoorlatendheid (CoolTouch en SoftFeel toepassing)
 • Vochtregulerend en sneldrogend
 • Permanent ingebouwde zilverionen tegen ongewenste geuren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*