Op zaterdag 16 september is er in de gemeente Wijk bij Duurstede een onvervalste “Classico”. Op sportpark, “de Oranjehof” in Langbroek spelen de voetbalmannen van SVL en CDW tegen elkaar. Het lot besliste, dat beide teams in de bekercompetitie in dezelfde groep geplaatst werden. We hopen natuurlijk op een mooie, spannende en sportieve strijd tussen de rivalen.

Hoezeer de wedstrijd de gemoederen bezig houdt blijkt uit het feit, dat er in de Wijkse horecagelegenheid De Mallemolen “gewed” kan worden op de uitslag. Een deel van de opbrengst komt ten goede van de hospice Wijk bij Duurstede.

Dit initiatief was voor de besturen van beide verenigingen aanleiding om ook iets te doen voor dit sympathieke doel. In onderling overleg hebben de besturen van SVL en CDW besloten om de opbrengst van de entreegelden volledig aan de Hospice te schenken. We hopen natuurlijk, dat er veel toeschouwers komen, zodat er na afloop van de wedstrijd een cheque met een mooi bedrag overhandigd kan worden.

De wedstrijd op 16 September begint om 14.30. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €4,00.
Jeugd tot 18 jaar mag gratis naar binnen, maar kan uiteraard ook een bijdrage leveren.

 


  1. schrijft Wim:

    Prima actie !!!!

    Wim van de Bildt
    Aandelen Rijn bij onze oosterburen


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*