Alec van den Broek is alweer de 3e pupil van de week op rij van voetbalseizoen 2016-2017. Om 11.15 uur speelde hij samen met zijn teammaatjes van CDW JO 8-1 eerst hun eigen thuiswedstrijd tegen Woudenberg JO 8-1. De reporter was getuige van een zeer spannende wedstrijd. JO 8-1 kwam op een 2 – 0 voorsprong te staan maar de gasten maakten kort achter elkaar 2 doelpunten en zo werd het deze late ochtend nog erg spannend. De gelijk opgaande wedstrijd werd toch uiteindelijk in het voordeel van CDW beslist, op het wedstrijdformulier kwam toch nog een 4 – 2 overwinning te staan.

Alec bracht deze positieve boodschap door aan de selectiespelers van CDW 1 deze middag, en zo geschiedde, CDW 1 won ook deze speeldag van GJS 1 uitslag 2 – 0. Na de wedstrijd vlogen Alec en zijn voetbalvrienden van JO 8-1 de kantine in om daar gezamenlijk te gaan smikkelen en smullen na deze “lange” voetbaldag. Uit handen van Joost Kooijman ontving hij de wedstrijdbal. Alec, de oorkonde staat nog in back order, dus nog even geduld en dan krijg je die ook overhandigd !!!!!

Alec en CDW JO 8-1, bedankt voor jullie support.

De komende 3 weken speelt het 1e geen thuiswedstrijd, dus ook geen pupil van de week. 29 oktober gaan we weer verder.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*