Job Nikkelen mocht zaterdag 17 september de spits afbijten als “pupil van de week” voor het voetbalseizoen 2016-2017. Vanaf 13.00 uur liep hij de hele voorbereiding van het 1e van CDW mee; eerst kennis maken, bijwonen van de wedstrijdbespreking en de warming-up. Job speelt zelf in de JO 11-3 waar hij veelal als linksachter komt te spelen. Om 14.20 uur sloten zijn teamgenoten bij hem aan om vervolgens gezamenlijk met de selectie van CDW en hun tegenstander van vandaag Hardinxveld 1 het hoofdveld te betreden.

Nadat Job de scheidsrechter had geholpen met het controleren van de spelerspassen kon hij de aftrap verrichten. Na een lange solo wist hij de bal tussen de palen te prikken, deze was alvast binnen !! Top man. Job heeft samen met zijn teamgenoten CDW 1 goed gesteund, want na de hectische laatste speelminuten wist CDW uiteindelijk toch te winnen van Hardinxveld 1, eindstand 3 – 2. De spelers JO 11-3 gingen na afloop naar de kantine voor het nuttigen van het welverdiende frietje met AA drankje. Als laatste van deze middag werd Job Nikkelen in het zonnetje gezet, uit handen van hoofdtrainer Joost Kooijman ontving hij een oorkonde en bal met alle “handtekeningen” van de CDW selectie.

Job, namens CDW…. bedankt !!


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*