Thijs Dapper had op zaterdag 24 september een druk voetbal programma op zijn agenda staan, hij was deze dag uitgeroepen tot pupil van de week.
Maar allereerst moest hij samen met zijn voetbal maatjes van CDW JO 11-4 om 10.00 uur zijn eigen wedstrijd spelen tegen Woudenberg 11-6.

Met leuk voetbal wisten zij deze wedstrijd met 3 – 1 te winnen. Om 13.00 uur meldde Thijs zich bij de CDW selectie om het hele voorbereidingsprogramma voor de lekderby tegen Brederodes 1 te volgen. Na de warming-up was het tijd voor de wedstrijd CDW 1 * Brederodes 1, alle spelers van JO 11-4 liepen met de jongens van het 1e het veld op.

De aftrap werd natuurlijk door de pupil gedaan, tot ieders hilariteit  ging Thijs niet de kortste weg naar het doel maar met een hele grote boog omspeelde hij de Brederodes defensie.
Samen met zijn voetbalmaatjes zag hij dat CDW 1 vandaag niet kon winnen van de tegenstander uit Vianen.

Na afloop gingen de mannen en vrouw van JO 11-4 nog wat eten en drinken in de kantine, en als allerlaatste van deze lange voetbal dag werd Thijs nog gehuldigd, een oorkonde en wedstrijdbal als herinnering aan deze zonnige dag in september.

Thijs Dapper bedankt !!


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*