Door cdw-archive op om

Wedstrijdverslag door Rida.
Scheidsrechter: Niels Stormbroek

1ste helft
Zaterdag 1 december hadden we een wedstrijd tegen VVIJ uit IJsslstein op het programma, zoals vaak als we thuis spelen waren we al lekker vroeg op het veld want de wedstrijd begint om 8.30.
Al vroeg in de wedtsrijd kwamen we achter en maakte de gasten 0-1. Vlak daarna maakte een speler van VVIJ hands net buiten het strafschop gebied. David nam de vrije trap en schoot net over.
Al gauw trok VVIJ de wedstrijd naar zich toe door in de 1ste helft uit te lopen naar 0-4, waarvan 1 uit een penalty. Vlak voor tijd maakten we de 1-4 (Thijs) en haden hoop om het in de 2de helft beter te doen.

2de helft
2de helft vetoonde helaas hetzelfde speelbeeld. VVIJ was tacktisch helaas beter dan wij. Waardoor ze ook uitliepen naar 1-5, ondanks dat we beter speelden dan in voorgaande wedstrijden. We kwamen wel terug door de 2-5 (Nick) te maken, maar uiteindelijk werd het toch een grote uitslag.

Einduitslag: 2 – 8