06-04-2019: CDW JO13-2 – Renswoude JO13-1

Door cdw-archive op om

Wedstrijdverslag door de razende reporter.

Al weer de volgende wedstrijd op het hoofdveld van CDW nu tegen de O13-1 van Renswoude. Na de warming up en de goede trainingen van de afgelopen week lieten we zien dat we lekker meedoen in de bovenste helft van de ranglijst. Na wat aanvallen heen en weer was het Jelle die met een mooie boogbal de stand op 1-0 en bleven we druk houden op de Renswoudense verdediging. Al gauw was de 2e goal in het net door een mooie actie van Thijs. 2-0 !!! Eigenlijk had onze tegenstander weinig te vertellen en viel ook de 3-0 door alweer een goal van Thijs. Bij de sporadische aanvallen van Renswoude kregen zij een corner die via een van onze verdedigers in de goal belande 3-1. Toen was het rust. Na de rust werd Renswoude iets sterker of werd CDW wat makkelijker en golfde het spel op en neer er gebeurde niet veel meer alleen maakte Jayden nog de 4-1 na een pass van Thijs. Renswoude probeerde wel nog wat maar Joey hield zijn goal schoon en ook onze verdedigers Duke, Job , Virgil , Joep en Jochem waren op hun hoede. Het middenveld was met Willem, David , Jelle en Lars ook onder controle. De voorhoede met Jayden Thijs en Rida bleef lastig voor de tegenstanders en na een mooie pot voetbal floot de scheids voor de laatse keer en hebben we weer een overwinning behaald. De ouders kwamen vrolijk van de tribune en ook de trainers konden trots zijn op de mannen. Zaterdag weer een uitdaging nu uit tegen VRC uit Veenendaal.

Einduitslag: 4 – 1