06-10-2018: CDW JO13-2 – Schalkwijk JO13-1

Door cdw-archive op om

Westrijdverslag door Job.

Aan het begin was het een beetje proberen. Thijs had al redelijk snel een schot op doel maar was net naast. Er werd leuk gevoetbald. Na 8 minuten breekt Schalkwijk door, het eerste schot had Joey maar de rebound zat er toch in: 0-1. Jayden brak door de verdediging van Schalkwijk maar helaas geen schiet mogelijkheid.

Na 10 minuten was de 2-de kans van Schalkwijk en werd het 0-2. Joey had een mooie redding na 15 minuten en even later staat Floris vrij op rechts en geeft Jelle een mooie assist die door Floris prachtig werd afgemaakt: 1-2. Een zwak moment in de verdediging van C.D.W. wordt door Schalkwijk benut: 1-3. Vlak daarna een vrije trap van Schalkwijk van grote afstand: 1-4. Na een prachtige solo van Floris, helemaal vanaf eigen helft, wordt het dan 2-4. Een mooie redding van Joey resulteert in een hoekschop voor Schalwijk die ze benutten met een kopbal: 2-5.

Dan is het rust. In de tweede helft hebben we de zon mee hopelijk lukt het dan wel. Begin van de tweede helft ging het aardig gelijk op. Joey had weer een paar mooie reddingen. David gaf een mooie pas op Jayden en hij gaat op de keeper af maar hij ging er niet in. Daarna was er verwarring of een bal in of uit was maar er word door gespeeld en Thijs benut de kans 3-5. We geloofde er nog in. Een aanval daarna van Schalkwijk werd in eerste instantie goed verdedigd maar de bal was niet onder controle en Schalkwijk benutte de mogelijkheid: 3-6.

Een buitenspel van Schalkwijk werd niet gezien door de grensrechter en met twee man speelt Schalkwijk het uit: 3-7 en even later nog de 3-8. C.D.W. heeft hard gewerkt tot aan het eind maar het mocht niet baten.

Einduitslag: 3 – 8