Zaterdag 25 november was het weer zo ver: om 11 uur speelden we een belangrijke wedstrijd tegen Cobu Boys. Helaas misten we wel een aantal van onze eigen speelsters door blessures maar gelukkig konden we Merlijne, Floor en Indy van de MO17-1 lenen.

Toen dan eindelijk beide teams op het veld waren kregen we te horen dat Cobu Boys een paar speelsters van de dames mee. Maar we moesten onze koppies hoog houden en ons niet bang laten maken hierdoor. We begonnen goed en er was veel druk van onze kant waardoor na een tijdje het eerste doelpunt van Samira viel. Helaas door wat kleine foutjes van het team viel ook een tegendoel 1-1. De spanning steeg want beide team wilde heel graag winnen en ja hoor, Merlijne scoorde! 2-1 voor CDW. De druk van Cobu Boys steeg maar we hebben het gelukkig dicht kunnen houden met zijn allen en de winst binnen kunnen slepen!


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*