Om 11 uur verzamelden wij op CDW, klaar voor onze halve bekerfinale tegen het meidenteam van DESTO. Wij misten Wieke, Robin en Maud. Daarvoor in de plaats kwamen Merlijne en Indy. Omdat Marc op het zonnige Kreta was gaf Bart ons een goede peptalk voor deze wedstrijd.

Na een goede opwarming en met een goede focus op de wedstrijd gingen wij het veld op. Om 12 uur klonk het fluitsignaal en gingen we van start. Het eerste kwartier gaven wij goede druk op de tegenstander. Helaas wisten zij vlak daarna vanuit een corner te scoren. Wij lieten onze hoofden niet hangen en gingen vol door. DESTO wist helaas weer door te breken en hun nummer 7 (1 van de 3 nummer 7'ens die op dat moment bij hun speelden) scoorde na 40 minuten de 0-2. CDW zette weer goed druk, maar daar viel na wat gerommel in het 16 meter gebied de 0-3.

In de rust gingen wij terug naar de kleedkamer voor een bespreking. Iedereen begon al wat moe te raken van deze pittige wedstrijd, maar na even rust te hebben gehad, een goede peptalk en veel water, begonnen we vol moed aan de 2e helft.

Wij begonnen met veel druk zetten. Onze andere tactiek heeft daarbij geholpen. De meiden van DESTO begonnen ietswat in de war te raken, en zo konden wij een paar keer doorbreken. Samira had een mooie actie en gaf de bal af aan Lisa W, die helaas naast schoot. Samira had hierna nog een actie en schoot op de paal. Ondanks de felheid en druk die wij erin gooiden, wist de verdedigster van DESTO halverwege de tweede helft de bal vanuit een corner in het doel te koppen.

Toen de scheidsrechter floot en de wedstrijd was afgelopen, was goed te zien dat iedereen de volle 100% heeft gegeven voor deze wedstrijd. Helaas verloren, nu strijden voor de eerste plek in de competitie.

Top gespeeld meiden!
Merlijne en Indy, bedankt voor het meedoen!

Lisa van Wijk


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*