Zaterdag 28 april 2018 speelde we de kwartfinale van de beker! Omdat Lisa R, Lisa W en Robin er niet waren kregen we 3 speelsters van de MO17-1, Indy, Merlijne en Anne. We waren ook weer blij dat Marije er weer bij was!
Om 12:30 klonk het fluitsignaal. We begonnen sterk aan de bal met al meteen een aantal kansen. Het duurde even voordat de eerste goal viel maar daar was die dan eindelijk. Na een aantal minuten viel de eerste goal door Samira met een assist van Marije.
1-0 CDW!
Niet heel veel later viel de tweede goal voor CDW die werd afgemaakt door een solo van Samira.
2-0 CDW!
We waren lekker op dreef en niet veel minuten later maakte we de 3-0 door een heerlijke mooie solo actie vanaf de verdediging door Gail, een heerlijke goal!
3-0 CDW!
Ja en niet veel minuten later viel dan ook de 4-0 door een goal van Samira met buitenkantje rechts en een assist van Esmee.
4-0 CDW!
We hadden daarna nog zoveel kansen, waaronder een dat Samira op de lat schoot en Esmee vervolgens op de paal. Helaas hadden we bij die kansen wat pech.
Vlak voor de rust haalde Samira uit op de goal waarbij de keepster haar vinger uit de kom ging en de wedstrijd niet meer verder werd gespeeld. Het probleem was dat ze te weinig auto’s hadden om terug te gaan dus moest de keepster naar het ziekenhuis met een aantal meiden en de rest ging naar huis. Helaas kon de wedstrijd niet meer verder gespeeld worden. we waren eigenlijk heel goed op dreef. We wensen de keepster veel sterkte en we willen Indy, Merlijne en Anne bedanken voor het meedoen jullie waren heerlijk bezig!
Meiden ik ben heel trots op jullie! We zijn door naar de HALVE FINALE van de beker!
Samira


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*