Na een lange winterstop was het eindelijk weer zover: de eerste wedstrijd. Op zaterdag 27 januari moest CDW MO-19 een oefenwedstrijd spelen tegen het meidenteam van FC Driebergen. Een tegenstander die al wel bekend was, maar zoals ze zeggen: elke wedstrijd is weer anders.
Toen om 12:15 uur het fluitsignaal ging begonnen beide teams fanatiek en gefocust de wedstrijd. CDW had in het begin de overhand en na een kwartier werd de 1-0 gescoord door Samira met een voorzet van de rechtsbuiten, Wieke. Driebergen kwam terug met een gefocust en goed samenspel en scoorde na enig gerommel achterin bij CDW de 1-1.
Na de rust kwam CDW weer een beetje op gang. Mooie aanvallen werden weer gecreëerd en werd uit de vierde corner (die achter elkaar genomen waren) van Lisa van Wijk de bal vanuit de 16 keihard in het doel geknald door Esmée. Helaas ging het toen minder goed lopen in het veld, Driebergen had weer de overhand en scoorde toen de gelijkmaker 2-2. Zo hebben CDW en FC Driebergen de wedstrijd afgesloten en gaan ze weer een stukje beter voorbereid de nieuwe competitie in!

Robin van Heusden
Nummer 11


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*