Makkelijk zal het zeker niet zijn, maar bij de uitbeurt zaterdag as om 14.30 op de Rading 94 in Loosdrecht (10e) begint hekkensluiter CDW ook nu weer met vertrouwen aan deze wedstrijd. Eens zal het er toch uitkomen, en alhoewel Loosdrecht niet de makkelijkste ploeg is om tegen te knokken liggen er ook nu weer kansen. En wie weet, als het nu wel lukt om de kansen af te maken kan ik u iets anders melden dan dat CDW de 3 beste kansen had en toch met de rust achter staat.

De volgende spelers zijn voor dit duel uitgenodigd ; Sander de Zeeuw – Pim Plantinga – Bart van de Leemkolk – Roan van Zalingen – Frank Barte – Stefan Nesselaar – Jeff Zichterman – Rosh Rigter – Lennard Nienhaus – Luc van der Schans – Ingmar de Wit – Jens van Doorn – Thom Huisman en Tim van Ravenhorst.

Zeker van belang is ook wat naaste concurrent CJVV (13e) thuis doet tegen nummer 7 FC de Bilt. De laatste van de poule degradeert rechtstreeks, en dat gaat op dit moment tussen CDW en CJVV.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*