Gisteren vond de eerste editie plaats van de CDW voetbalschool voor meiden. Iedereen was welkom en dat hebben we gemerkt. Zeker 45 meiden in de leeftijd van 5-18 jaar,  waren afgekomen op de uitnodiging waarvan 35 nieuwe meisjes. Zelfs een tiental mini’s waren gekomen om lekker met elkaar te ballen en allerlei leuke oefeningen te doen onder leiding van enthousiaste CDW trainers onder leiding van Hoofd Jeugd Opleidingen Gerard Pouw en de voetbaltechniekschool van Maurice Pot.

Er werden op 4 veldjes 4×4 gespeeld en op de andere helft van het veld werden allerlei vaardigheden getraind, waaronder ‘shoot the hole’ en de ‘soccer wave’. De meiden waren heel enthousiast, kregen halverwege nog een beker limonade aangeboden en konden toen weer verder met de training.
Aankomende zondag 10 april is er weer zo’n training en alle meiden zijn van harte welkom. Om 10 uur beginnen we tot 11.30 uur en het is geheel gratis. Ook is er voor iedereen zondag een leuk aandenken.

Dus meiden, trek je sportschoenen aan, neem je vriendinnetjes mee en kom eens kennismaken met voetbal! Voor de meiden van groep 7/8 is het een prima voorbereiding op het schoolvoetbaltoernooi van dinsdag 12 april a.s.

Foto’s: Marjolein Houtsma


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*