Zaterdag 2 december speelden wij om 14:30 tegen de koploper Desto mo19-1. Toen we aankwamen en opgewarmd waren, mochten we hand in hand met pupillen van Desto opnieuw het veld oplopen.

Om 14:30 klonk het fluitsignaal en begon de wedstrijd. De eerste 10 minuten waren we goed op dreef! Maar helaas zakte we een beetje in en daar nam Desto gebruik van. Het eerste tegen doelpunt viel 1-0. Niet snel daarna viel de 2-0. Door een corner van Lisa W kon Robin er een penalty uithalen. Lisa R nam de penalty helaas kwam die op de paal en probeerde Lisa W de bal er nog in te schieten maar schoot helaas over. Toen nam Desto weer het voortouw en scoorde twee doelpunten achter elkaar. We gingen met een 4-0 de rust in.

Na een peptalk van Marc gingen we er weer tegen aan en lieten we onze hoofden niet zakken. Samira kreeg een vrije trap van haar favoriete hoek en scoort dan de 4-1. Dat deed ons goed! Vlak erna kregen we een corner en na wat rommelen voor het doel schiet esmee hem erin! 4-2. Maar Desto liet het er niet bij zitten en scoort al snel de 5-2. En ook de 6-2 en de 7-2. Helaas is de stand zo gebleven.
Meiden ik ben alsnog trots op jullie, jullie hebben gestreden! Floor en Amy super fijn dat jullie mee wilden doen met ons!


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*