Zaterdagochtend vertrokken we naar het voor ons bekende FC Driebergen. We hebben al vaker tegen hen gespeeld maar zeker niet al die wedstrijden gewonnen dus we moesten weer flink aan de bak. We werden versterkt door Dylani in het doel en gemotiveerd begonnen we aan de wedstrijd. Dit zorgde al snel voor resultaat want binnen een paar minuten stonden we voor met 0-2 door mooie doelpunten vam Samira en Esmee!

Helaas was er soms ook een wat gerommel wat kansen creeërde voor FC Driebergen en uiteindelijk de 1-2 maakten. Gelukkig gingen we vol vertrouwen door en via een vrije trap die over de keeper heen ging zorgde Samira voor de 1-3. Ook na de rust waren we nog steeds gebrand om te winnen. Het laatste doelpunt viel na een corner van Lisa W die erin werd gekopt. En na het analyseren van de beelden, kwam deze op naam van Robin: 1-4!!!

Het was een moeilijke maar leuke wedstrijd om te voetballen omdat we, zoals vaker gebleken is, gewaagd zijn aan de meiden van FC Driebergen. Plekje 4 in de ranglijst, op naar nummer 1 meiden!!


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*