Afgelopen zondag was de tweede dag van de voetbalschool voor meiden op CDW. Was de eerste dag al een groot succes met de opkomst van 45 meisjes, deze dag werd dat aantal ruim overtroffen en kwamen er maar liefst 65 enthousiaste meiden af op deze speciale training. Veel meisjes uit groep 7/8 die dinsdag 12 april(morgen) hun school moeten vertegenwoordigen op het jaarlijkse schoolvoetbal-toernooi. Ook veel meisjes die enthousiast zijn geworden door hun vriendinnetjes en met hun hele groepje lekker kwamen voetballen. Het zonnetje hielp uiteraard en vele ouders kwamen gezellig mee met hun meiden.

Onder leiding van Gerard Pouw, hoofd jeugdopleiding CDW, de voetbal-techniekschool van Maurice Pot en onze eigen enthousiaste CDW-trainers werden de meiden getraind in vaardigheden met de bal, schieten op het doel en spelletjes met elkaar. Was de training gepland van 10.00 – 11.30 uur, de meiden bleven nog tot zeker 12.30 uur op het veld om op de CDW-meidenkeepers te schieten en lol te hebben met elkaar.

Jong geleerd…
Wederom konden we rekenen op een tiental meisjes in de leeftijd van 5-7 jaar, die enthousiast alles meededen. Een aantal voetbalt al bij de mini’s maar er waren zeker ook nieuwe talentjes bij.

Presentjes
Alle meiden kregen halverwege de training weer een beker limonade wat met dit mooie weer een lekkere break was. Ook kregen ze allemaal een oranje hoofdbandje uitgereikt met de tekst ‘I love voetbal’ (met dank aan de KNVB) en aan het eind kreeg elke deelnemer nog een echte CDW-bidon. Enthousiast ging iedereen huiswaarts en de meiden van groep 7/8 gemotiveerd om morgen(dinsdag) te starten in het schoolvoetbaltoernooi, wat ook zal plaatsvinden  op de velden van CDW.

Gratis training tot einde seizoen
Alle meisjes die aan deze dagen hebben meegedaan, als ook meisjes die eens willen kennismaken met voetbal, biedt CDW de gelegenheid om tot juni gratis mee te trainen om te kijken of je voetbal een echte leuke sport vindt. Je kunt je aanmelden via de website of een email naar: info@cdw.nl onder vermelding van meidentraining!

CDW hoopt jullie snel weer te zien!

Foto’s: Marjolein Houtsma


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*