Om 13:45 vertrokken wij naar Hooglanderveen. Toen wij daar aankwamen en opgewarmd waren, vertelde de coach van het andere team iets tegen Marc, waarna het team van Hooglanderveen van het veld afliep. Wij waren een beetje in de war, maar Marc vertelde dat er een meisje kwam die in dat team had gespeeld. Zij had anderhalf jaar geleden een hersenbloeding gehad, en dit was de eerste keer dat ze weer kon komen kijken. Sommige van ons vonden dit best heftig, en bij het handjes geven gaven wij het meisje ook allemaal een high-five. Dit werd erg gewaardeerd door het andere team, de coach en de ouders van het meisje.

Om 15:00 klonk het fluitsignaal, en begon onze wedstrijd. Het eerste kwartier ging ons wat moeilijk af, en snel daarna viel de 1-0 voor Hooglanderveen. Dat schudde ons even wakker, en vanuit een corner genomen door Lisa W kopte Samira de bal netjes in het doel, 1-1! Toen kwamen we op gang, en na een mooie steekpass van Samira schoot Wieke de bal perfect in de hoek. 1-2!

Na de rust moesten we weer even op gang komen, maar halverwege de tweede helft schiet Wieke de bal prachtig erin vanuit een strakke vrije trap van Samira. 1-3 voor CDW! Hierna knokten wij ons door de rest van de tweede helft, maar helaas scoorde Hooglanderveen nog vanuit een vrije trap. Toen klonk al snel het fluitsignaal en was de wedstrijd afgelopen, maar wij namen de drie punten mee naar huis. Goed gedaan meiden!

Lisa van Wijk


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*