De meiden van MO17-1 gingen vrijdagavond op weg naar een Internationaal Toernooi in Bocholtz. Kendra en Manon konden helaas niet mee i.v.m. hun studie. Daarvoor ging Esmée van de MO17-2 mee. Ook de geblesseerde Lisa van Wijk ging gezellig mee. Met een busje en 2 auto’s gingen de 13 meiden, begeleiders en fotografe op weg naar Zuid-Limburg.

Na 2 1/2 uur rijden konden de meiden hun tent betreden en de luchtbedden gaan vullen met lucht. ’s Avonds nog naar de disco op het terrein, maar de meeste gingen toch weer naar de tent toen het begon te regenen. Niet iedereen had daar zin in en die kwamen dan ook ‘ietsiepietsie’ later de tent in rollen. De volgende ochtend aan het ontbijt met slaperige oogjes.

Na het ontbijt arriveerden de vader en de zus van Maud als eerste toeschouwers. Aangezien we maar 1 wissel hadden, werd Nouck ook direct in een gesponsord tenue gehesen, zodat zij in geval van nood ook kon invallen. In dit toernooi speelden we tegen damesteams en MO19 en MO17. Op de zaterdag speelden we  9 tegen 9 tegen de dames van Bensberg, omdat zij er niet meer hadden. En ja hoor, het blijven Duitsers, dus ook zij scoorden in de laatste minuten 1-0. Nou zijn de laatste minuten een ruim begrip, want de wedstrijden duurden op de zaterdag 16 en op de zondag 14 minuten.
De tweede wedstrijd was tegen de MO19 van HSV Heiloo en werd met 2-0 gewonnen door doelpunten van Samira en Gail. Van Gail was een hele mooie van grote afstand en nadat ze het halve veld was overgestoken. Hier heeft ze het hele seizoen op geoefend en eindelijk op het laatste toernooi maakt ze haar eerst doelpunt van het seizoen.
De derde wedstrijd was en bleef 0-0 tegen de dames van Linschoten. De laatste wedstrijd tegen de dames van Berlin voetbalden onze meiden veel beter, maar met 2 uitvallen lieten wij ons verrassen. Eindstand 2-0 en hierdoor werden we derde in deze poule.

In de middag vertrokken naar Aachen, alleen mochten we daar met onze dieselbus niet in, dus zijn de meiden gaan shoppen in Heerlen. Daar ook lekker gegeten bij de pizzeria en ondertussen een poultje gemaakt voor de champions league finale. De finale bekeken in de kantine van de voetbalclub op twee televisies en een scherm. De uitslag had niemand goed, dus het geld kwam in de pot terecht voor de volgende dag. ’s Avonds begon het vanaf 22:00 uur te regenen tot de volgende ochtend 04:00 uur. Goed voor het gras, zullen we maar zeggen.

Op zondag speelden wij tegen alle nummers 3 van de zaterdag in 2 poules in de Europa League. De eerste wedstrijd was tegen de dames van Herne uit Duitsland. En ook hier weer werd na goed voetbal en een verdiende goal van Samira, in de laatste minuut de gelijkmaker gescoord. Ook tegen de Duitse dames van Dudweiler, de latere finalist, wordt er in de laatste minuten gescoord en zodoende met 0-1 verloren. De laatste wedstrijd tegen MO17 uit Rodenberg bleef 0-0, waardoor wij als laatste in de poule eindigden. De strijd om de 7e en 8e plaats ging helaas niet door, aangezien de tegenstander niet kwam opdagen.

Na de prijsuitreiking nog even de laatste consumptie bonnen opmaken en de spullen pakken en dan weer terug naar Wijk. Uiteraard met een tussenstop bij de welbekende M.

Ik wil iedereen bedanken voor een geslaagd weekend en het was een zeer leuke afsluiting van een geweldig seizoen.
Nog één wedstrijdje tegen de moeders, een BBQ en een rondrit op de platte kar en dan vakantie!

 

 


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*