Op zaterdag 31 maart zijn we met de mo19 en een deel van de mo17 naar een toernooi bij SC Houten geweest. Velen vonden het spannend, omdat vrijwel alle teams die deelnamen in de hoofdklasse speelde.

Eenmaal aangekomen mochten we vrij snel aan onze eerste wedstrijd beginnen. Deze speelden we tegen de mo17-1 van Houten, omdat mo17 en mo19 in een gemixte poule speelden. We hadden een moeilijke start en na een volgens Marc matige wedstrijd verloren we 1-0, helaas. Best een teleurstelling, omdat we als mo19 toch best hadden moeten kunnen winnen van een mo17.

Dit hield ons echter niet tegen en na een uurtje pauze, wat eten en wat drinken speelden we onze volgende wedstrijd tegen Sporting'70 mo17. We zetten ons goed in, maar verzwakten op een gegeven moment en verloren ook deze wedstrijd met 1-0. Een beetje teleurgesteld druppelden we het veld af voor nog een half uur pauze.

Voor de volgende wedstrijd deden we een korte opwarming, die hard nodig was omdat we tegen oude bekenden mochten ballen: Cobu Boys mo19. In de najaarscompetitie hebben we met 2-1 van hen gewonnen en we zullen ze in de voorjaarscompetitie nog een keer tegenkomen. Dit was dus een mooie oefenwedstrijd om het maar zo te zeggen. En deze ging dan ook een stuk beter: we wonnen met 1-0 door een goal van Lisa! Toch nog een puntje gemaakt.

De laatste wedstrijd duurde even, want de scheidsrechter liet op zich wachten. Deze vierde en laatste wedstrijd speelden we tegen de mo19 van Houten. Zij stonden ontzettend sterk in het veld en we merkten goed dat zij hoofdklasse speelden. Na sterk verzet verloren we helaas met 1-0 en gingen we de kantine in voor de prijsuitreiking. Met drie tegendoelpunten en een enkel doelpunt voor stonden we dan toch niet laatste, want Cobu Boys had net wat zwaarder verlies geleden dan ons. We zijn vierde van de vijf geeindigd maar wel met een trofee naar huis gegaan.

Misschien niet het meest geslaagde toernooi als we het over uitslagen hebben, maar wel weer een puntje voor het team.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*