De afgelopen weken hebben de trainers en de TC van CDW zich gebogen over de team indelingen voor volgend seizoen. De voorlopige indelingen heeft u als het goed reeds per e-mail ontvangen voor uw  kind.  Het is een voorlopige indeling daar er zich nog altijd kinderen op kunnen geven of op kunnen zeggen zodat er een of meerdere verschuivingen noodzakelijk zijn.

Mochten jullie nog vragen hebben dan horen wij deze graag. Beste is om eerst met jullie trainer/coach te communiceren, mochten er dan nog onbeantwoorde vragen over blijven, zal de Technische Commissie deze voor jullie proberen te beantwoorden. Mocht u toch geen mail hebben ontvangen neem dan ook even contact op om te checken of het juiste e-mail adres bekend is bij CDW.

De indelingen zullen binnenkort en zeker voor aanvang van het nieuwe seizoen weer te zien zijn op de betreffende teampagina’s.

Met sportieve groet,
De Technische Commissie

JO8 JO9 JO10
JO11 JO12 JO13
MO15 MO17 MO19

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*