Donderdag 15 december vond er voor het eerst in de CDW geschiedenis het CDW Kerst mixtoernooi met aansluitend het CDW Kerst prijzenfestival plaats. Vele senioren,  JO 19-1 en JO 17 spelers deden hieraan mee. Na afloop werd er door medeorganisator Gio Douwes de prijsuitreiking gedaan. Verder op de avond, onder het genot van drank en vele oliebollen, ging het CDW Kerst prijzenfestival van start. Nadat er vele loten aan de man waren gebracht kon het rad zijn werk gaan doen in een goed gevulde CDW kantine.

Vele vele vele prijzen waren er te winnen, aan het einde van het prijzenfestival bleek dat Rolf van Tuil met een “tiental” prijzen de grote winnaar van deze avond was, volgens hem waren het niet allemaal zijn loten die een prijs hadden gewonnen ……?????? Ja , ja !

De organisatie van dit evenement, Gio Douwes & Gerard Pouw, konden terugkijken op een geslaagde avond. Volgend jaar dan maar weer.

De laatste foto van de serie van deze avond is één van een gevonden telefoon, de eigenaresse kan contact opnemen met Menno van Ginkel.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*