Vianen, zondag 27 december met de F1 van CDW.

Afgelopen zondag hebben de mannen van de F1 meegedaan met dit mooie 4×4 toernooi. Om half 12 moesten wij ons melden. Doordat er zoveel animo in het team was en we daardoor met 8 spelers aanwezig waren is het team in tweeën gedeeld zodat ze ieder 5,5 min konden spelen. Er werd gespeeld binnen een opblaasbare boarding. CDW F1 is ingedeeld in poule A met Brederodes, Houten en VVIJ).

Al direct gingen de mannen flink aan de bak en wonnen ze de eerste wedstrijd met 1-2 van Brederodes, helaas verloren ze de wedstrijd daarna met 4-1 tegen VVIJ. De wedstrijd tegen Houten wonnen ze met  4-2 en dat betekent dat ze moesten strijden om de derde plek tegen de Vianen Boys uit poule B. Die hebben ze met 6-0 gewonnen dus de mannen konden met opgeheven hoofd naar de prijs uitreiking toe.

Echter voor dit toernooi hebben deze mannen zich van hun allerbeste kant laten zien door thuis allerlei klusjes te doen zoals stofzuigen, lege flessen wegbrengen, met de pet rond, afwas machine uitruimen etc. om zo geld bij elkaar te verzamelen voor een extra  donatie op deze dag voor Kika. Ze hebben daarbij het mooi bedrag van €262,13 kunnen overhandigen aan de organisatie van dit toernooi.

Van de Facebook pagina van Zaalvoetbaltoernooi Kika  haal ik het volgende bericht en eindbedrag:

Fantastisch!!!! Iedereen bedankt voor jullie bijdrage! Wat een top dag. Een record €16.380,45!!! voor Kika. Kippenvel!!

KIKA zaalvoetbaltoernooi 1KIKA zaalvoetbaltoernooi 3


  1. schrijft Dave Blom:

    Goed gedaan toppers!


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*