Zaterdag 23 en zondag 24 juni gaan onze jongste voetballers (Mini’s t/m JO13) weer een fantastisch 4×4 Afsluitweekend beleven. Het beloven wederom twee fantastische dagen te worden vol voetbalplezier en allerlei leuke voetbalactiviteiten.

Van al die actie krijg je dorst en trek, dus de organisatie wil de spelers graag trakteren op iets lekkers en gezonds te eten en te drinken. Daarom is er een “sponsor-boodschappenlijst” opgesteld, met tussendoortjes zoals: fruit, snoep, chips, lunch en avondeten maar bijvoorbeeld ook de clinics van de freestylers, de 45 meter lange stormbaan en diverse bingoprijsjes.

*Boodschap(pen) sponsoren?*
In de kantine hangen we regelmatig een actuele boodschappenlijst met de namen van de sponsoren en ook op cdw.nl en Facebook geven we regelmatig updates. Sponsoren kunnen aan Robert van de Giessen via giessen.robert@gmail.com doorgeven welke boodschap(pen) ze willen sponsoren. Betalingen kunnen cash verricht worden tijdens bijvoorbeeld één van de CDW toernooidagen of stuur een email naar Robert van de Giessen voor het verzoek van een Tikkie betaallink.

NB: het gaat om een financiële bijdrage, de organisatie doet zelf de boodschappen. Alle bijdragen zijn welkom en komen volledig ten goede aan het 4×4 Afsluitweekend!

Alvast hartelijk bedankt namens de kids!

Tot slot:
De sluitingsdatum voor het inschrijven was afgelopen maandag en er hebben zich *170 kids* aangemeld! Maar omdat we zoveel mogelijk kinderen een mooi weekend willen bezorgen is de inschrijving verlengt tot en met maandag 11 juni. Op naar de 200 kids!

Met sportieve groet,
sv CDW 4×4 afsluitweekend organisatie comité

 


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*