In prachtige winterse sferen was CDW afgelopen weekend weer de gastheer voor het Voetbal Talenten Toernooi Jubileum én Ere NK. Een mooie traditie inmiddels, die al een paar jaar garant staat voor twee dagen topjeugdvoetbal. 

Zaterdag sleepte Sparta Onder 12 voor de tweede keer op rij de titel van het Ere NK binnen door PSV Onder 12 met 2-0 te verslaan. De Onder 11- en Onder 10-teams uit verschillende regio’s streden zondag om het Jubileum NK, waarbij Koedijk in de finale Jong Holland versloeg.

CDW, dat door late afmeldingen van een aantal clubs op beide dagen met vervangende teams deelnam, verdiende behalve de complimenten voor de organisatie ook nog eens de Sportiviteitsprijs. Dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet waardoor dit toernooi opnieuw een groot succes was!

 

 


  1. schrijft Cor Pander:

    Hallo vrijwilligers van s.v. CDW

    Het was zondag een top dag, onze jongens hebben gestreden en genoten, en wij als ouders/supporters hebben ook genoten. Een dikke pluim voor de organisatie, het was super geregeld. Het weer was ook geweldig, dus al met al een hele mooie dag. Onze jongens hadden het al weer over volgend jaar.

    Vriendelijke sportgroeten; Cor, Renate, Ramon (E1 Balk) en Bjorn


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*