Zoals reeds eerder aangekondigd organiseren we ook dit seizoen weer het CDW 4×4 afsluitweekend. Dit jaar organiseert CDW het 4×4 toernooi voor de 30ste keer en dit jaar zal deze plaatsvinden op zaterdag 23 én zondag 24 juni.

Dit spectaculaire weekend zal in het teken staan van het spelen van een onderlinge 4×4 toernooi per leeftijdscategorie maar daarnaast ook vele andere leuke (voetbal) activiteiten en een mooi avondprogramma voor iedere 4×4 deelnemer met diverse onderdelen. Zo zal het avondprogramma starten met een spectaculaire show door drie panna freestyle toppers: Jeand Doest (wereldkampioen Panna) Nasser El Jackson (wereldkampioen Groundmoves) en TomV (Nederlands kampioen freestyle). Ook gaan deze toppers afzonderlijk panna en freestyle clinics geven aan alle kids. Verder is o.a. een 45 meter (!!) lange stormbaan, groot opblaasbaar voetbaldartbord van 5×5 meter, een leuke bingo en ook de CDW Voetbalacademie zal een onderdeel voor zijn rekening nemen. Kortom, een afsluiting van het CDW voetbalseizoen welke je gewoon niet mag missen!

Tijden:

Zaterdag 23 juni start het 4×4 Afsluitweekend om 11:00 uur. Aansluitend start het  avondprogramma om 18:00 uur en duurt tot 21:00 uur
Zondag 24 juni starten de finalerondes om 10:00 uur en rond 13:00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Het 4×4 Afsluitweekend inclusief het avondprogramma is voor onze mini’s tot en met de JO13 teams en deelname is gratis!
De link naar het aanmeldformulier staat hier. Ook dit jaar kunnen wij de hulp van ouders weer goed gebruiken.

De sluitingsdatum voor het inschrijven is vrijdag 1 juni! 

Wanneer er vragen zijn, neem gerust contact met ons op via CDW4x4afsluitweekend@cdw.nl

Met sportieve groet,
sv CDW 4×4 Afsluitweekend Organisatie Comité