Wedstrijdverslag door David.

Deze zaterdag speelden we pas onze derde competitiewedstrijd van dit seizoen. Onze laatste wedstrijd was op 30 september. We moesten het vandaag zonder Joep en Rida doen. Het was vandaag Senna zijn beurt om het doel te verdedigen.

Afgelopen week had Leon verteld dat we de komende vier wedstrijden mininmaal 9 punten moeten halen.
We begonnen de wedstrijd heel slecht. We gingen mee in het niveau van de tegenstander en stonden veel buitenspel. Roda had de eerste helft maar twee aanvallen waarvan er één bij ons in het doel ging (1 – 0). Gelukkig maakte Thijs voor rust nog de 1 – 1 uit een corner.

In de rust vertelde Patrick dat we niet zo bezig moesten zijn met de scheidsrechter en de tegenstander, maar dat we moesten gaan voetballen.

Dat deden we dan ook na de rust. Floris scoorde achter elkaar de 1 – 2, 1 – 3 en 1 -4.  Thijs, die in de tweede helft op de plek van Jens achterin moest voetballen, scoorde de 1 – 5. Thijs deed het achterin heel goed en deed goed mee in de aanval. Bo die de tweede helft rechtsvoor speelde, scoorde zelfs met zijn ‘verkeerde’ been de 1 – 6. Na dit doelpunt scoorde Roda nog twee keer waarna David vanuit een corner van Jochem de 3 – 7 in het doel schoot. Dat had David ook wel verdiend want hij had veel pech met zijn schoten.

Na de wedstrijd hebben we ook nog gezongen in de kleedkamer.