Wedstrijdverslag door Duke.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Roda 46 op het programma. Roda stond nog op 0 punten uit 5 wedstrijden ,maar het waren allemaal kleine nederlagen dus het was belangrijk om scherp aan deze wedstrijd te beginnen.

De selectie was compleet, dus Leon en Patrick hadden keuze genoeg.

De eerste helft waren we heer en meester. We speelden lekker en scoorde ook 4 doelpunten.
Vanaf de aftrap zetten we druk op onze tegenstander en dat resulteerde al gauw in een paar goede kansen.
Na een minuut of 8 scoorde Jelle de 1-0 na een goede pass van Floris.
Enkele minuten later maakte Roda met een “raar” lobje de 1-1.
In de 17e minuut maakte Floris op aangeven van Jelle de 2-1.
De keeper van Roda maakte nog een goede redding op een goed genomen vrije trap van David.
In de 22e minuut maakte Floris de 3-1 of deze bewust op doel geschoten werd vragen wij ons nog steeds af.
27e minuut maakte Floris zijn hattrick compleet hij ronde fraai een pass van Bo af 4-1.
Vlak voor rust hadden we nog een gevaarlijke aanval, maar deze werd knap door de keeper van Roda gered.

De tweede helft speelde we matig, waardoor Roda diverse kansen kreeg.
We voetbalde erg rommelig en na 10 minuten maakte Roda dan ook de 4-2.
In de 18e minuut kwam ook de 4-3 op het scorebord.
Na nog een kans van Roda was het weer tijd voor ons om te gaan scoren.
In de 26e minuut maakte Thijs de 5-3, zijn harde schot verdween via de keeper in het doel.
De overwinning was binnen.
In de laatste minuut schoot Thijs nog op de lat en jaagde Joep in de rebound de bal net over het doel.

Weer 3 punten voor ons. FC Driebergen verloor vandaag, waardoor we gestegen zijn naar plaats 3 en slechts 1 punt achter de koploper staan.

Volgende week 11.45 uur spelen we uit tegen FC Driebergen de nr. 4

Einduitslag: 5-3