Wedstrijdverslag door Bo (en de reizende verslaggever).

Zaterdag 10 Februari 2018, 07.45 CDW Wijk Bij Duurstede.

Rode neuzen door het Carnaval? Nee, simpelweg door de kou (0 graden C).

Wegens carnaval en ziekte is het team vandaag versterkt met Tim & Finn (CDW JO12-1).

De mannen vertrekken naar de kleedkamer, gelukkig gaat de CDW kantine open voor koffie.

Na de gebruikelijke warming up en de “afmaken op doel” oefening gaat de wedstrijd vandaag tegen Hooglanderveen om exact 08.30 van start.

Een ingetogen start van CDW, zijn we allemaal wel wakker? In de 8e minuut steekbal van Hooglanderveen, sprint duel, helaas verloren door CDW. 1e goal van Hooglanderveen.

20e minuut, rommelig in de CDW verdediging. Bal blijft hangen, fraaie lob bal van Hooglanderveen:  0-2

Iedereen is nu wakker, schouders eronder en aan het werk.

22e minuut, Thijs speel de bal vrij en schiet, ja die hangt 1-2!

Het team werkt hard en gaat druk zetten,bal afname van de tegenstander en een knal door Tim. Niet te houden voor de keeper 2-2!

Rust, de CDW Trainers Leon & Patrick spreken de mannen toe en geven tips en aanwijzingen. Beide trainers hebben na een diepe analyse een aanpassing in het team voor de 2e helft. Gelukkig hebben de ouders op de tribune dit direct in de gaten na aanvang van de 2e helft, haha.

2e helft:

6e minuut rommelig in de verdediging van Hooglanderveen, een fraaie actie van Tim. Rechts aannemen, links schieten, goaaallllll  3-2. Eindelijk de verdiende voorsprong!

19e minuut, steekbal van Joep. Floris op snelheid (zoef zoef) naar de goal. Ja hoor hangen! 4-2

Hooglanderveen probeert terug te komen, maar CDW blijft hard werken.

26e minuut, steekbal van Thijs gaat als een warm mes door de boter. Floris vanaf eigen helft op volle snelheid (zoef zoef) naar de goal en ja hoor 5-2!

De genadeslag voor Hooglanderveen, de koppies gaan hangen. Maar CDW is nog niet klaar voor vandaag.

30e minuut, fraaie actie van Floris, bal opgepikt en naar de goal en ja ja daar is die dan: 6-2!

Floris met een hattrick, koekoek! Een uitzinnig publiek viert gezamenlijk dit CDW JO-12-2 voetbalfeest.

Wat een begin na de winterstop, mooi gewerkt door het gehele team en dank aan Tim & Finn.

Op naar de volgende training om de puntjes op de i zetten.