Wedstrijdverslag door Job.

Het zonnetje schijnt, heerlijk voetbalweer om te winnen. Jelle en Duke zijn er niet dus we hebben maar 1 wisselspeler.

In de eerste minuut breekt Floris gelijk al door, maar wordt naar buiten geduwd. In vijfde minuut krijgen we een vrije trap, door Jens genomen, maar kwam net niet aan. Een slordige pass van Saestum die David onderschept en een mooie pass op Floris en Floris schiet net naast.

In de 10de minuut komt er een doorbraak van Saestum, maar Senna heeft hem. Daarna een fout in de aanval van CDW waardoor Saestum de bal krijgt en 1-0 scoort. Een mooie vrije trap van Thijs, maar gaat net naast. Kans Seastum gaat het zijnet in.

Mooie pass naar Floris van Joep en daarna een mooie loop actie en Floris scoort vanuit een bijna onmogelijke hoek 1-1. Net voor de rust nog een fout in de verdediging van CDW en het wordt 2-1 .

Na de rust in de eerste minuut scoort Saestum gelijk al de 3-1. Senna komt daarna goed uit maar Saestum wipt hem er overheen 4-1.

Ik speel een verkeerd ingeschatte bal terug naar Senna en het is een eigen goal 5-1. Floris krijgt een mooie kans en scoort de 5-2. En bijna gelijk erna speelt Bo een mooie bal op Thijs en die scoort de 5-3. Dan breekt Floris door en wordt van achter gepakt en dat is een gele kaart wat rood moest zijn. De vrije trap van David wordt er net uitgehaald door de keeper.

Dan komt Lars met volle snelheid naar de goal toegerend en scoort bijna. De wedstrijd wordt grover en daardoor worden er veel scheidsrechterballen gegeven. De bal komt tegen de hand van Jens aan daardoor wordt het een penalty 6-3. CDW probeert het nog, maar het lukt niet. Ik struikel over de bal en dat wordt ook benut door Saestum 7-3.

Daarna redt Senna nog een bal en wordt er eindelijk afgefloten. Het was niet de beste wedstrijd van ons, maar gewoon hoofd omhoog en voetballen.