Wedstrijdverslag door Joep.

We moesten om 8:30 beginnen tegen Houten JO12-3.

Om 7.45 verzamelden wij bij CDW in kleedkamer 4 en gingen warmlopen op veld 1. De  scheidsrechter  was Theo van Beek. We speelden op veld 1 en de eerste wissels waren Thijs, Lars en Jens. Senna was keeper en Willem was aanvoeder.

In de eerste helft waren een paar kansen  voor ons en een paar voor Houten. Na ongeveer 15 minuten werden Job, David en Rida gewisseld. Spannend werd het toen Thijs een bal door de lucht kreeg en die nam hij aan op zijn borst. Hij schoot en het stond  1-0. Vervolgens gins Jochem eruit omdat hij last van zijn knie had en daarvoor kwam David in de plaats. En voor de rest is er de eerste helft niet veel gebeurd.

Rust:

In de tweede helft kwamen Bo, Willem en Jochem in de wissel. Een paar kansen voor CDW en Houten. Toen kwamen Joep, Duke en Jelle in de wissel. Ook kwam er een coachwissel omdat  Leon iets eerder weg moest. Ilona en Patrick namen waar voor Leon.

Het ging goed want Floris schoot de 2-0 er in! Ook nog een grote redding van David bij een corner van Houten. Er was iets druk van Houten maar dit verdween toen Thijs hem er van een afstand in schoot:  3-0

Einde wedstijd:  3-0, mooie wedstrijd en goed gespeeld door CDW. Doelpunten van Thijs en Floris

Oh ja, Patrick was jarig dus kregen we allemaal een chocolade letter:  P