Wedstrijdverslag door Rida.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Driebergen op het programma. Driebergen stond met 10 punten op de vierde plek vlak onder ons.

De eerste helft ging gelijk op alleen was de tegenpartij in dodespel momenten gevaarlijker. In de 6de minuut werd ook uit een korner via een kopbal gescoord 1-0. Wij kwamen meer onder druk te staan, waardoor ook de 2-0 viel in de 9de minuut. CDW bleef voetballen. Lars stuurde met een mooie pass Floris weg die het prachtig afmaakte. Einde eerste helft.

In de 2de helft bleef CDW gevaarlijk, van bijna eigen helft brak Floris door en maakte de 2-2. Helaas was het geluk niet aan onze zijde, in de 12de minuut kregen we een eigen doelpunt tegen, direct daarna maakte Floris het weer sterk af met een steekpass van Thijs 3-3.

In de 22ste minuut leek de wedstrijd te kantelen, voor het eerst in de wedstrijd kwamen we voor. Met een diepte pass van Willem werd wederom Floris weggestuurd en maakte de 3-4.

Helaas bepaalde de arbiter dat Job hands maakte in het strafschop gebied en gaf driebergen een penalty 4-4, uiteindelijk maakten ze ook de 5-4.

Aanstaande zaterdag nieuwe kansen tegen Candia ’66.