Wedstrijdverslag door Jelle.

Op woensdagavond 16 mei hadden we een inhaalwedstrijd tegen DVSA die 2e staan in onze competitie.
In Amerongen merkte we al snel dat daar veel meer wind stond dan in wijk en daar zouden we (ook sommige meegereisde supporters) nog last van krijgen.

DVSA heeft een leuk voetballend team met een paar sterke meiden in de selectie. Al binnen 5 minuten stonden we 1-0 achter. En inderdaad eerste helft hadden we wind tegen en konden nauwlijks aan opbouwen toekomen. Ruststand was dan ook 5-0.

Tweede helft kwamen 7-0 achter toen Thijs uit 1 van onze spaarzame uitvallen van ver de 7-1 binnenschoot. Toen de keeper van DVSA met een ”Zoetje” zelf de bal achter de doellijn drukte werd t zowaar nog 7-2. Eindstand van deze wedstrijd was uiteindelijk 8-2 voor DVSA.

We zullen er de volgende wedstrijd echt meer aan moeten doen als team.