Wedstrijdverslag door Lars.

Het is weer vroeg – net als vorige week – als we ons verzamelen voor een blinkend potje voetbal.

Aan het mooie sportcomplex in Amersfoort ligt het niet, zien we als we aankomen. En ook het weer is lekker. Koud maar met een zonnetje. Alle seinen staan dus op groen. Althans, bijna want Jens heeft een blessure. Gelukkig is hij er wel om ons aan te moedigen.

Het beginsignaal luidt van wat een voortreffelijke wedstrijd blijkt te worden. CDW heerst zichtbaar door goed samenspel, goede passing, de juiste inzet en goede balcontrole.

(doelpunt van Floris)

Mooie kansen doen zich voor, panna’s worden gemaakt, goede steekballen en lange zuivere passes die leiden tot mooie aanvallen.

Alle jongens met de neuzen dezelfde kant op, veel onderscheppingen, nauwelijks fouten en zelfs geen ballen door het midden (bijna geen dan).

Het was een wedstrijd uit het boekje. Op naar de volgende! Met wat we vandaag hebben laten zien, moet een positie in de top zeker mogelijk zijn.

(Jelle zijn eerste doelpunt)

De doelpunten:
0-1: Thijs (voorzet Floris)
0-2: Thijs (raakt arm keeper, maar gelukkig geen redding)
0-3: Floris (kopbal)
1-4: Thijs (tikkie in doel)
1-5: Floris (fantastisch schot bovenin hoek)
1-6: Jelle (panna keeper en de bal rolt langzaam over de lijn)
1-7: Bo (schot Lars tegen paal op doellijn en Bo tikt met sliding erin)