Wedstrijdverslag door Senna.

Op zaterdag 21 april verzamelden we om 7.45 uur voor de thuiswedstrijd tegen Candia. Onze trainers Leon en Patrick probeerden ons aanwijzingen te geven voor de wedstrijd maar eigenlijk waren we allemaal iets te druk.

We begonnen de wedstrijd scherp en al na 5 minuten ging spits David tussen een aantal spelers door en schoot hem met de punt rechts in de hoek 1-0. De 10 minuten daarna waren we sterker. Na 15 minuten kwam van de andere partij nummer 12 in het veld. Sindsdien kregen we het lastiger. De tegenpartij kreeg een corner. We stonden allemaal een beetje lucht te dekken waardoor een van de spelers een vrije kop-kans kreeg en hem in de rechter hoek kopte 1-1.

Vlak voor rust scoorde de tegenpartij maar het was buitenspel.

2e helft begonnen we zwak en na 5 minuten stonden we al 1-3 achter door het goede overspelen van de tegenpartij.

Rond de 43e minuut kregen we een corner die Jochem ging nemen. De keeper dacht hem te hebben maar de bal was te hoog voor de keeper waardoor de bal erin kon draaien 2-3. We kregen nog enkele kansen maar die gingen er niet in. Uiteindelijk scoorde Candia nog een keer.