Wedstrijdverslag door Jens.

Het was koud zaterdagochtend in de auto van papa zag ik dat het 4 graden was. We waren lekker aan het warmspelen en het was ineens kwart voor 11 maar er was nog geen Geinoord te bekennen, totdat we ergens op het parkeerterrein een aantal wit-rode stipjes aan kwamen sjokken. Om tien voor 11 mochten we eindelijk beginnen met de wedstrijd. Geinoord stond zaterdag op de achtste plek en wij op de vijfde. Als we zouden winnen dan klimmen we weer wat plekjes omhoog!

We begonnen goed. Bo speelde een lange bal naar voren en Willem maakt een mooie voorzet voor Rida, Jelle of Floris om er in te leggen, maar dat lukte net niet. Ook de aanval van rechts van Bo hielp niet. De bal ging niet in het net. Gelukkig maakte Floris met Rida naast hem na 11 minuten het eerste doelpunt! We stonden voor. En als wij voorstaan dan krijgen we altijd meer energie!

We moesten wel opletten want Geinoord ging gelijk in de tegenaanval, maat gelukkig zorgde Joep na de corner ervoor dat we weer in de aanval konden gaan. We merkten dat Geinoord ook sterker begon te spelen dus we moesten een tandje bij zetten. Na een iets te harde terugspeelbal naar Senna zijn we vol in de aanval gegaan. Uiteindelijk zorgde Joep voor de rust voor de 2-0 en Lars met een mooie hoge bal over voor de 3-0. Dat was echt een mooie treffer van Lars!

In de rust vertelde Leon en Patrick ons dat we nog beter ons best moesten doen en beter moesten kijken. Net na de rust moesten we even stoppen van de grensrechter van Geinoord wilde niet meer vlaggen. Toen ging Chaib vlaggen, en die mijnheer van Geinoord liep steeds met hem mee. Daarna was het moeilijk de stand bij te houden maar ze gingen er één voor één in! De 4-0 was voor Floris die na een mooi spel van Duke en Job hem er zo in kon rollen. Ook de 5-0 was voor Floris die vrij spel had. En na een mooie voorzet van Floris maakte Thijs na de wissel de 6-0. We waren echt lekker bezig en we hoorden Leon en Patrick steeds minder. Toen kregen we twee corners achter elkaar die David ging nemen en Thijs kreeg hem mooi op zijn slof. Toen blies de scheidsrechter op zijn fluit. Penalty! Thijs mocht hem nemen en zette de bal mooi rechts onderin. Het was 7-0! Toen kwam er een prachtige kans voor Bo. Hij zag een mooie open plek en zorgde voor een mooie 8-0! Uiteindelijk maakte Floris een doelpunt een toen stond het 9-0.

Ook had ikzelf nog een mooie kans met een kopbal en een hele harde poeier maar die gingen er helaas net niet in. Uiteindelijk heeft Floris gezorgd voor de 10-0 en maakte Thijs door een tweede penalty de eindstand 11-0.

Het was een mooie wedstrijd en ik vond dat we allemaal heel erg ons best hadden gedaan. Ik hoop dat we dit vast blijven houden! Ik wil wel een keer op de platte kar door Wijk!