27-10-2018: CDW JO13-2 – De Meern JO13-4M

Door cdw-archive op om

Wedstrijdverslag door Jelle.

Onze jongens moesten het 27 oktober opnemen tegen een meidenteam uit de Meern. We misten een aantal jongens maar Yassine en Joeri kwamen ons versterken.
De eerste helft ging redelijk gelijk op. De meiden waren welkswaar voetballend beter dan CDW maar wij kregen ook 2 grote kansen, waarvan 1 door Jens zeker een doelpunt had mogen worden.
Vlak voor rust werd het uit een corner toch 0-1 voor deMeern

2e helft begon CDW goed en uit een mooie aanval scoorde Floris met een stiftje de 1-1.
Hierna werden de meiden echter beter en kregen grote kansen. Gelukkig hadden we Joey op goal die zeker 3 doelpunten voorkwam met geweldige redingen. Uiteindelijk was er geen houden aan en scoorden de meiden verdiend de 1-2. Dit was ook de eindstand.

Eindstand: 1 – 2