cdw_odijk

!!! WEDSTRIJD VAN DE WEEK !!!
Nou, dat legt wel een druk op de schouders van de kids, en dat dan ook nog in een streekderby tegen Odijk JO10-1. En naast ‘Wedstrijd van de week’ was Daniel ook ‘Pupil van de week’. Een mooi programma in de middag bij de wedstrijd van CDW 1 – Heukelum 1 stond hen te wachten, maar eerst moesten de punten nog verdiend worden in de wedstrijd tegen Odijk. En als ‘Wedstrijd van de week’ wil je natuurlijk ook een mooie pot spelen!

Met een aanvangstijd om 10:15u was het aantal moeders ook weer wat hoger, dus supporters genoeg langs de lijn om te zien dat het, door de vorst, witte veld prima bespeelbaar was. En ondanks de kou werd er door beide ploegen hard gewerkt voor de punten. Gelukkig wist CDW al snel in de wedstrijd het overwicht te krijgen en wist dat na 7 minuten in score uit te drukken: 1-0 door Kaya.
En net als vorige week, wist de tegenstander af en toe gevaarlijk uit de hoek te komen, waar CDW verschillende kans wist te missen. Gelukkig kon Thijs van A. zijn doel goed te verdedigen of was ook Odijk ongelukkig in de afronding. Maar zoals het spreekwoord ‘de aanhouder wint’, kon CDW na blijvend aanvallen juichen voor 2 doelpunten van Nick. En zo liep CDW, in een af en toe stevige wedstrijd, uit naar 3-0 bij rust.

De tweede helft was nagenoeg een kopie van de eerste helft: veel kansen voor CDW, af en toe gevaarlijke aanvallen van Odijk en van tijd tot tijd stevige duels. Na doelpunten van Tonke, Nick en Pim, wist Thijs B prachtig de 7-0 te maken na een goede assist van Dennis. Een zeer mooie score na een goede wedstrijd van CDW JO10-1. Tevens een goede teamprestatie waarmee we waarschijnlijk het eerste deel van deze competitie afsluiten. Volgens de huidige planning van de KNVB zullen we voor de winterstop geen wedstrijden meer spelen. En dus zullen we volgend jaar het resterende deel spelen tegen De Bilt JO10-2 & Delta Sports JO10-2.

Meer foto’s van de wedstrijd van de fotograaf van CDW