driebergen_cdw

img-20161119-wa0001Na een mooie winst op Delta Sports JO10-3 volgde de uitwedstrijd naar Driebergen. De wedstrijd begon best vroeg, wat ook duidelijk te zien was aan de meegekomen ouders: puur en alleen vaders. Het commentaar van de moeders in de Whatsapp groep dat dit toeval was, werd met hoongelach weggewuifd.

Maar met of zonder moeders zullen de jongens moeten presteren in wat een knotsgek duel zou worden. Een erg rommelig begin leverde een mooi doelpunt van Jari op, maar wat daarna gebeurde zullen velen nog lang herinneren: CDW JO10-1 presteerde het gewoon om in deze wedstrijd zeker 5x de paal of lat te raken, waarvan 4x door Tonke.
En waar wij kansen misten, wist Driebergen wel 2x te scoren en leek met een 2-1 voorsprong te gaan rusten. Gelukkig wist Thijs B met een mooie knal de stand weer gelijk te trekken.

Na rust kwam CDW wat sterker terug en wisten Tonke en Nick de bal weer snel tussen de palen te krijgen zodat na 10 minuten in de tweede helft een mooie 2-4 stand op het scorebord stond. Driebergen begon daarna weer feller aan te zetten en zette aan tot wederom een maffe fase: binnen een drietal minuten wist Driebergen tegen te scoren, Daniel met een afstandsschot het verschil weer terug te brengen tot 2 doelpunten, waarna Driebergen het verschil weer terugbracht naar 1 doelpunt: 4-5.

De vaders langs de lijn konden 5 minuten later opgelucht ademhalen, nadat de scheidsrechter de wedstrijd affloot, want ook in de resterende minuten kon de wedstrijd nog alle kanten op. 3 punten gingen dus mee terug naar CDW.

Na 2 wedstrijden dus 6 punten, met een thuiswedstrijd tegen Odijk JO10-1 voor de boeg. Houden we ook hier 3 punten aan over?