Nadat vorige week de reguliere competitie voor CDW 1 – 2 en 3 afgesloten werd en de laatste gegevens via de coaches bij mij binnendruppelden heb ik daarna de balans op kunnen maken.

Bij CDW 1 was Frank Barte lange tijd onaantastbaar, hij werd wel winnaar, maar Bart van de Leemkolk zat hem uiteindelijk toch nog redelijk dicht op de hielen. Rosh Rigter pikte na een strijd met Ingmar de Wit en Tom Pijpers alsnog de derde plaats in.

Bij het tweede liet aanvoerder Tim Hoogduin er geen twijfel over bestaan, die eerste plaats is voor mij, daar komt niemand bij in de buurt. Stille kracht Michiel Wiersma speelde precies genoeg wedstrijden om Stan en Bryan voor te blijven en pikte een mooie tweede plaats voor hun neus weg. Stan van Lunssen werd derde plaats ten koste van Bryan van Engelen.

Ook bij CDW 3 is de strijd gestreden, alhoewel het soms wel wat moeite kostte de punten van coach Melvin te ontfutselen hebben we ook voor dat team een einduitslag weten te vormen. Max Rood was over het algemeen de hoogst scorende, hij deed het knap met bijna een 6 gemiddeld. Dennis Overvest werd tweede, hij bleef met 5,77 Thom Jager nipt voor.

Omdat CDW 2 nog nacompetitie speelt (telt niet mee voor klassement) is nog niet helemaal duidelijk wanneer de bijbehorende prijzen aan deze spelers uitgereikt gaan worden. Mededelingen hierover volgen zo spoedig mogelijk.

Bekijk de eindstanden op deze pagina.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*