Maurice Pot stop aan het einde van het seizoen als trainer CDW 1

Door Sander van Loon op om

Beste CDW’ers,

Graag willen wij jullie het volgende laten weten.

Sinds enige seizoenen is Maurice Pot de hoofdtrainer van CDW. Gestart als assistent en al snel hoofdtrainer geworden van onze senioren selectie.

We hebben met elkaar de afgelopen jaren op voetbaltechnisch gebied flink wat stappen gezet en de kers op de taart was een kampioenschap.

Zoals gebruikelijk is de winterstop het moment om met elkaar een doorkijk te maken naar komend seizoen.

Al langer was ons bekend dat Maurice na dit seizoen graag het stokje wilde overgeven aan een opvolger. Mede ingegeven door het feit dat we bij CDW willen doorontwikkelen en dat Maurice ook in de toekomst een rol wil vervullen bij CDW. Een passend moment moet je dan met elkaar vinden en plannen.

Momenteel zien we met elkaar zo’n moment. Maurice Pot gaat aan het eind van het seizoen het stokje overdragen aan een opvolger. 

Deze opvolger moet nog gevonden worden. Er zijn een aantal opties en gegadigden, gesprekken daarover gaan de komende periode plaatsvinden. Ook met Maurice zijn we in gesprek over de mogelijkheden na dit seizoen.

Zodra er meer duidelijkheid is over beide vraagstukken zullen we dat uiteraard melden. Het leek ons goed jullie hiervan op de hoogte te brengen. Maurice heeft inmiddels de spelers en staf van de senioren selectie persoonlijk op de hoogte gebracht. Uiteraard maakt Maurice als hoofdtrainer het seizoen bij CDW af en hopen we met zijn allen dat we weer snel kunnen gaan voetballen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur en Senioren TC


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*