Thijs van Asperdt is keeper in CDW JO 10-2 en was vandaag bij de thuiswedstrijd, CDW 1 – Altena 1, de pupil van de week. Eerder die dag speelde Thijs met zijn team een wedstrijd in een nieuwe poule op 2e klasse niveau. In een zeer spannende wedstrijd tegen Delta sport’95 JO 10-4 wisten de spelers van CDW de punten in Wijk te houden. Uiteindelijk stond het “scorebord” op een 2-1 overwinning.

Na zijn wedstrijd kon Thijs zich meteen gaan aansluiten bij de selectie van CDW 1 om vervolgens de gehele wedstrijdvoorbereiding mee te maken. Ook CDW 1 wist de punten in Wijk te houden, bij het klinken van het eindsignaal stond er op het scorebord “OOK” een 2 – 1 overwinning te lezen. De spelers van CDW JO 10-2 konden zich na deze “lange“ wedstrijd gaan opwarmen in de kantine. Na het nuttigen van een heerlijk CDW frietje en drankje werd deze lange dag afgesloten met de overhandiging van de wedstrijdbal en oorkonde aan Thijs van Asperdt.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*